flydubai planira da direktnom linijom poveže Podgoricu i Dubai

Podgorica će od juna 2016. biti direktno povezana sa Dubaijem sa dva nedeljna leta avio-kompanije flydubai, saznaje Aviatica.

Datum / Date: 16.12.2015.

Autor / Author: Aviatica

Avio-kompanija iz Ujedinjenih Arapskih Emirata flydubai planira da uspostavi redovnu direktnu liniju kojom bi povezala glavni grad Crne Gore i Dubai.

Kako Aviatica ekskluzivno saznaje, visoka delegacija flydubaija danas boravi u Crnoj Gori gde vode pregovore sa Aerodromima Crne Gore i sa Vladom ove države sa željom da naredne godine uspostave redovan avio saobraćaj.

flydubai trenutno planira da u Podgoricu sleti po prvi put u junu 2016. Prema preliminarnom planu između Podgorice i Dubaija bi bila organizovana dva leta nedeljno, a putnici bi kao i iz ostalih gradova u regionu gde ova kompanija leti, imali direktnu vezu na letove partnerske avio-kompanije Emirates iz Dubaija do celog sveta.

U regionu bivše Jugoslavije, flydubai leti do Beograda, Skoplja, Sarajeva i Zagreba. Linija ka Sarajevu od sledeće godine postaje svakodnevna, dok se isto planira i trenutno razmatra u centrali kompanije i za Beograd.

Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije