Aerodrom Maramureš domaćin Aviation-Event konferencije

Aerodrom Maramureš u Baja-Mareu u Rumuniji domaćin je još jedne u nizu vazduhoplovne konferencije koju organizuje Aviation-Event

Datum / Date: 01.09.2023.

Autor / Author: Dragan Nikolić

U rumunskom gradu Baja Mare, na tamošnjem međunarodnom aerodromu Maramureš, danas, 1. septembra 2023. biće održana jednodnevna konferencija o vazdušnom saobraćaju.

Konferenciju organizuje Aviation-Event, a tema ove konferencije je odnos aviokompanija i medija kao i komunikacija aviokompanija sa javnošću.

Na konferenciji će učestvovati osim predstavnika lokalne samouprave i aerodroma Maramureš, koji je domaćin događaja i brojni govornici i mediji.

Marcel Riwalsky, generalni direktor kompanije Avition-Event, koja organizuje konferenciju će biti glavni moderator konferencije. Među govornicama na nekoliko panela biće i Razvan Horga, direktor aerodroma Oradea, Andrei Peti, predsednik odbora kompanije International Airport Transylvania, kao i Costin Iordache, generalni direktor rumunske nacionalne kompanije TAROM.

Moderator jednog od panela posvećenog odnosima aviokompanija sa medijima biće Michael Kerkloh, član nadzornog odbora nemačke Lufthanse.

Mediji koji prate konferenciju imaće priliku da na njenim marginama posete grad Baja Mare, administrativni centar rumunske pokrajine Maramureš kao i jednu od najvećih kompanija u vazduhoplovnoj industriji Universal Alloy Corporation Europe, koja u Maramurešu proizvodi aluminijumske komponente za avio industriju.

Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije