O nama

Početna|O nama

Aviatica je informativni portal specijalizovan za avio-saobraćaj i turizam u vlasništvu preduzeća Geographica doo iz Šapca. U skladu sa Zakonom o javnom informisanju i medijima upisana u registar medija u Agenciji za privredne registre Republike Srbije pod brojem IN000540.

Aviatica vesti

Presudom Višeg suda u Šapcu urednik portala Aviatica Dragan Nikolić, pravosnažno je oslobođen krivice po privatnoj tužbi avio-kompanije Air Serbia. Više pročitajte ovde.

Aviatica, kao medij koji je registrovalo preduzeće Geographica doo iz Šapca, promenila je adresu sedišta. Odluka o promeni adrese je doneta 1. avgusta 2017.

Nova adresa je Kralja Aleksandra 35, 15000 Šabac. Promena je prijavljena Agenciji za privredne registre i očekuje se da će do petka 11. avgusta biti uneta u registar.

Portal Aviatica upisana je u Registar medija koji vodi Agencija za privredne registre Republike Srbije. Izdavač medija, odnosno pružalac medijske usluge je preduzeće Geographica doo iz Šapca. Aviatica je upisana pod registracionim brojem IN000540 u grupi samostalna elektronska izdanja – interne portali. Kao odgovorni urednik medija upisan je Dragan Nikolić.

Rešenje APR o upisu u registar medija (pdf)

Pratite nas

E-mail: desk@aviatica.rs
Facebook: Aviatica
Twitter: @AviaticaNews
Instagram: Geographicamagazine

Impressum

Glavni i odgovorni urednik:
Dragan Nikolić
dragan.nikolic@aviatica.rs
+381 63 432 392