Uslovi i pravila korišćenja

Početna|Uslovi i pravila korišćenja

Uslovi i pravila korišćenja

(Poslednja promena: 10. oktobar 2015.)

Poštovani posetioci sajta Aviatica.rs, hvala vam što ste nam ukazali poverenje i što nas pratite. Aviatica je poslovni informativni portal koji se bavi avio saobraćajem i turizmom kao posebnim privrednim granama.

Portal Aviatica je vlasništvo Geographica doo iz Šapca i stvoren je sa ciljem pravovremenog, istinitog i odgovornog informisanja dela javnosti zainteresovanog za teme avio saobraćaja i turizma.

Geographica doo sa dobrom namerom omogućava svim posetiocima da prate i koriste sadržaje portala Aviatica uz poštovanje pravila korišćenja koja ovde propisujemo. Pristupom adresi aviatica.rs prihvatate ova pravila bez ograničenja. Ukoliko se sa njima na bilo koji način ne slažete molimo vas da napustite internet sajt.

Autorska prava

Internet sajt Aviatica.rs i svi sadržaji (tekstovi, fotografije, ilustracije, grafikoni, mape, audio, video i drugi materijali) jesu vlasništvo Geographica d.o.o. ili su na sajt postavljeni u skladu sa dozvolom za korišćenje izdatom od strane nosioca autorskog prava.

Pristup svim ovim sadržajima u cilju informisanja je slobodan i dostupan svima bez izuzetka, ali njegova reprodukcija i korišćenje van sajta su dozvoljeni samo uz pisanu saglasnost autora odnosno vlasnika autorskog prava.

Upotreba sajta

Zabranjeno je koristiti ovaj internet sajt i bilo koji njegov deo u nezakonite svrhe. Uredništvo zadržava pravo uklanjanja svih nedozvoljenih reklama, komentara za koje smatra da krše principe pristojne komunikacije ili da narušavaju ljudska prava i slobode.

Izuzeće od odgovornosti

Sajt koristite na sopstvenu odgovornost. On uprkos dobroj nameri može sadražati netačne informacije ili štamparske i druge greške. Mogući su i prekidi u radu sajta, njegova privremena nedostupnost ili otežan pristup kao i nekompatibilnost sajta sa vašim hardverom ili softverom.

Pravo na privatnost

Geographica d.o.o. poštuje privatnost posetilaca sajta i garantuje da neće distribuirati podatke o posetiocima trećoj strani, osim uz njihovu dozvolu ili sudski nalog.