Air France: Kako da ove godine uštedite na aviokartama

Počela je Air France Rendez-vouz promocija za putovanja do 30. juna 2023.

Datum / Date: 05.01.2023.

Autor / Author: Aviatica

Svake nove godine sebi poželite neko putovanje drugačije od standardnih zimovanja i letovanja, egzotičnije od bliskih nam gradova Evrope, ali kad dođe trenutak za prave pripreme shvatite da su putni troškovi vrlo visoki i da su cene avio-karata preskupe za vaš putni budžet.

Ako ste i ovog 31. decembra poželeli istu želju, francuska avio-kompanija Air France se potrudila da vam se ona i ispuni. Recept kako da uštedite na avio-kartama je vrlo jednostavan: nikada ne kupujte karte u poslednjem trenutku, jer vas onda njihova cena može neprijatno iznenaditi, planirajte putovanje na vreme, a karte bukirajte nekoliko meseci unapred, ili još bolje kada su na promociji.

Air France je pokrenuo „Rendez-vous” promociju koja putnicima iz Beograda nudi jedinstvene cene za povratne karte do brojnih destinacija širom sveta. Među destinacijama do kojih možete ove godine leteti po sniženim cenama nalaze se velike metropole poput Njujorka, Majamija, Los Anđelesa, ali i egzotične destinacije kao što su Santo Domingo (Dominikanska Republika), Point a Pitre (Gvadelupe), Fort de France (Martinik) i Mauricijus.

Air France  „Rendez-vous” promotivna kampanja traje od 5. do 25. januara , a karte se mogu iskoristiti do 30. juna 2023. godine.

Zato, nemojte ove godine čekati poslednji trenutak, krenite sa planiranjem i već u januaru osigurajte sebi nezaboravnu godinu.

Ponuda važi za povratne karte, a u cenu su uključene sve takse.

Više informacija i detalja o aktuelnoj promociji možete pronaći OVDE

Da biste rezervisali karte ili se dodatno informisali, posetite kompanijski sajt airfrance.rs, ili ovlašćene turističke agencije.

A ako propustite ovu promociju, ostaje vam da sledite savet koji je dao “Skajskener” a prema kome se najveća ušteda na avio-kartama ostvaruje ako ih kupujete čak 17 ili 18 nedelja pre samog putovanja.

Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije