Air France predstavio nove kabine na dugolinijskim letovima

Air France oprema novim kabinama 12 letelica Boeing 777-300 ER iz svoje dugolinijske flote.

Datum / Date: 23.01.2023.

Autor / Author: Aviatica

Foto: Air France

Air France je predstavio nove kabine na dugolinijskim letovima. Prvi Air France-ov avion tipa Boeing 777-300 ER sa obnovljenim unutrašnjim enterijerom poleteo je 20. januara 2023. sa pariskog aerodroma Šarl de Gol za Njujork, a od narednih dana će leteti na linijama Pariz – Rio de Žaneiro i Pariz – Dakar.

Air France oprema novim kabinama 12 letelica Boeing 777-300 ER iz svoje dugolinijske flote. Zahvaljujući ovom ulaganju, do kraja godine će  svi Air France-ovi avioni na dugolinijskim letovima imati  sedišta koja se transformišu u potpuno ravne krevete i WiFi u biznis klasi.

Biznis klasa u letelicama Boeing 777-300 ER imaće 48 sedišta projektovana po “3 F” konceptu. Od 3 F, Full Flat se odnosi na sedište koje se može nagnuti u horizontalni krevet dug skoro dva metra, Full Access se odnosi na direktan izlazak iz sedišta u hodnik za sve putnike, a Full Privacy se odnosi na lični prostor koji je osiguran pored kliznih vrata. Sedišta su takođe, opremljena 4K ekranom od 17,3 inča i slušalicama za smanjenje buke, a putnici mogu koristiti vlastite slušalice putem Bluetooth-a i puniti svoje električne uređaje preko nekoliko utičnica.

Premijum ekonomska i ekonomska klasa ovih letelelica su takođe unapređene, a sedišta imaju veće nagibe  (do 124 stepena nagiba u Premijum ekonomskoj i do 119 stepena u ekonomskoj) i nude putnicima više prostora za noge (96 cm u Premijum ekonomskoj i 79 cm u ekonomskoj klasi).

U svim klasama je dostupna i Air France Connect usluga, koja, između ostalog, omogućava besplatno slanje i primanje poruka.

Foto: © Air France

Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije