Emirates i Air Canada sklopili strateški sporazum

Sa novim strateškim sporazmom koji podrazumeva i kod-šer letove, Emirates i Air Canada će doneti putnicima značajno više mogućnosti.

Datum / Date: 13.07.2022.

Autor / Author: Aviatica

Foto: Emirates

Aviokompanije Emirates i Air Canada su objavile potpisivanje strateškog sporazuma koji će biti osnova za uspostavljanje kod-šer saradnje kasnije tokom 2022.

Novi sporazum će omogućiti putnicima dve kompanije značajno više mogućnosti za putovanja do Dubaija i dalje preko ovog grada do celog sveta i obrnuto do Toronta i dalje do mnogih kanadskih i američkih gradova.

Putnici dve kompanije će moći da rezervišu putovanja na samo jednoj aviokarti sa pojednostavljenim transferima na čvornim aerodromima dve kompanije u Dubaiju i Torontu i da predaju svoj prtljag do krajnjih odredišta.

“Sporazum će otvoriti mnoge nove destinacije našim putnicima širom Amerike, Bliskog istoka, Afrike i Azije. Zadovoljstvo nam je što uspostavljamo saradnju sa aviokompanijom Air Canada, jednom od najvažnijih i najvećih američkih aviokompanija i radujemo se daljem unapređenju naše saradnje”, izjavio je ser Tim Klark, predsednik aviokompanije Emirates.

Sporazum dve kompanije će uvesti i reciprocitet u saradnji dva frequent flyer programa i pristupu aerodromskim salonima za putnike viših klasa koji koriste letove dve kompanije.

Više detalja o ovom sporazumu će biti saopšteno javnosti sukcesivno onako kako njegovi pojedini aspekti budu dogovarani i potvrđeni.

Više detalja o ovom sporazumu će biti saopšteno javnosti sukcesivno onako kako njegovi pojedini aspekti budu dogovarani i potvrđeni.

Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije