flydubai širi svoju mrežu na 113 destinacija u 53 zemlje

Aviokompanija sa sedištem u Dubaiju dodaje šest destinacija u svoju mrežu, sa letovima za Kaljari, Krf, Hofuf, Krabi, Milano i Pataju.

Datum / Date: 15.11.2022.

Autor / Author: Aviatica

Foto: Flydubai

Aviokompanija flydubai, sa sedištem u Dubaiju, najavila je pokretanje letova na šest destinacija, dok nastavlja širenje svoje mreže. To uključuje letove za Kaljari, Krf, Krabi, Milano i Pataju počevši od 2023. godine, kao i nastavak letova za Hofuf od 24. novembra 2022. godine, a svi letovi su dostupni za rezervaciju na sajtu flydubai.com.

Kompanija flydubai je od početka 2022. godine pokrenula letove za više od 20 destinacija, uključujući Pizu i Kataniju u Italiji, grad Oš u Kirgistanu, kao i gradove Samarkand i Namangan u Uzbekistanu. Dodavanjem ovih šest ruta mreža kompanije flydubai će se proširiti na 113 destinacija u 53 zemlje. Ovo predstavlja značajnu prekretnicu, jer je to najveći broj destinacija koje će ovaj prevoznik pokrivati od kada je počeo sa radom.

Komentarišući proširenje mreže, Ghaith Al Ghaith, izvršni direktor u kompaniji flydubai je izjavio: „Veoma sam ponosan na to što naša mreža sve više raste. Avio-industrija Dubaija brzo se oporavila, a naša agilnost u kombinaciji sa našim snažnim poslovnim modelom omogućila nam je da povećamo naše poslovanje i dostignemo ovu značajnu prekretnicu. Sa 113 destinacija koje su sada dostupne za rezervaciju, radujemo se što ćemo našim putnicima ponuditi više opcija za putovanja širom naše mreže koja raste.”

Iz svog doma u Dubaiju, kompanija flydubai je stvorila mrežu od 113 destinacija u 53 države širom Afrike, Centralne Azije, Kavkaza, Centralne i Jugoistočne Evrope, Zalivskog i regiona Bliskog istoka, kao i Indijskog potkontinenta. Kompanija koristi mladu flotu koja sadrži 68 Boeing 737 letelica.

Dubai je jedna od najatraktivnijih turističkih destinacija na svetu i poznata je po svojim prelepim plažama, neverovatnim peščanim dinama, veličanstvenoj arhitekturi i dinamičnom kalendaru događaja koji odgovara svima.

Komentarišući pokretanje letova do novih destinacija, Jeyhun Efendi, viši potpredsednik za komercijalne operacije i e-trgovinu u kompaniji flydubai, rekao je: „Uzbuđeni smo da najavimo pokretanje letova tokom cele godine za Milano u Italiji i sezonskih letnjih letova za Krf u Grčkoj i Kaljari u Italiji. Drago nam je što naša mreža u Evropi raste i što smo u mogućnosti da opslužujemo pet destinacija u Italiji. Tokom godina, primetili smo povećanu potražnju kako dolaznih tako i odlaznih letova iz regiona i radujemo se što ćemo našim putnicima pružiti izuzetna iskustva putovanja.”

Krabi i Pataja na Tajlandu su popularne destinacije za odmor ne samo za one koji žele boravak na plaži, već i za avanturiste. Krabi nudi prelepe plaže, upečatljive krečnjačke litice i guste mangrove šume, dok se Pataja odlikuje svojim odmaralištima i hotelima koji gledaju na živahni istoimeni zaliv Pataja.

Sudhir Sreedharan, viši potpredsednik za komercijalne operacije (za područje UAE, Zalivskog regiona, Potkontinenta i Afrike) u kompaniji flydubai, dodao je: „Drago nam je što našim putnicima možemo da ponudimo više opcija za putovanje sa našim novim letovima za Krabi i Pataju. Tajland je oduvek bio popularan izbor, posebno za putnike iz zemalja Zalivskog regiona, Zajednice nezavisnih država i Evrope. Dodavanjem ove dve destinacije potvrđujemo našu posvećenost pružanju usluga na destinacijama sa nedovoljnom pokrivenošću i radujemo se što ćemo biti u prilici da ugostimo naše putnike.”

Pored toga, od 24. novembra 2022. avio-kompanija će nastaviti letove za Hofuf u Saudijskoj Arabiji, sa letovima dva puta nedeljno.

Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije