Air France: Promocija do Amerike

Najnovija velika promotivna akcija Air Francea obuhvata veliki broj odredišta u Severnoj, Centralnoj i Južnoj Americi.

Datum / Date: 05.04.2016.

Autor / Author: Aviatica

Putnici iz Srbije imaju priliku da kupe karte po sniženim cenama do velikog broja američkih odredišta.

Air France je objavio veliku promotivnu akciju do Severne, Centralne i Južne Amerike kao i do nekoliko egzotičnih afričkih destinacija u Indijskom okeanu.

Ova kompanija nudi letove iz Beograda preko Pariza do svih svojih odredišta u saradnji sa srpskom avio kompanijom Air Serbia. Putnici uz jednostavno presedanje na pariskom aerodromu Charles de Gaulle (CDG) mogu stići do celog sveta.

Aktuelna promotivna akcija traje od 5. do 25. aprila za putovanja od 5. aprila do 25. juna i od 28. avgusta do 31. oktobra. Karte se mogu kupiti na svim ovlašćenim prodajnim mestima Air France-a, a pre kupovine potrebno je dobro proveriti pravila koja važe pošto su promotivne tarife obično restriktivne.

Air France: Promocija do Amerike

Povratna karta u ekonomskoj klasi u okviru promocije do Vašingtona je 432 evra, do Njujorka 438 evra, a Toronta 477 evra. Egzotične karipske destinacije mogu se posetiti već od 799 evra koliko košta povratna karta u ekonomskoj klasi do Martinika ili Gvadalupea. Rio de Žaneiro je dostupan po ceni od 699 evra, dok je Buenos Ajres 849 evra.

Van Amerike na promociji su i tri veoma popularne destinacije u Indijskom okeanu: Mauricijus do koga je povratna karta 989 evra, Reunion za 999 evra i Antananarivo (Madagaskar) za 1099 evra.

Kompletnu ponudu u okviru ove promotivne akcije možete videti na priloženim mapama. Aviatica i Air France vam žele ugodno putovanje!

Air France: Promocija do Amerike

Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije