Air France: Snižene cene u okviru Oh La La promocije

Istražite brojne daleke destinacije već od 419 evra u okviru Air France-ove Oh La La promocije do 19. januara.

Datum / Date: 10.01.2018.

Autor / Author: Aviatica

Avio-kompanija Air France je ponudila putnicima iz Beograda jedinstvene cene za povratne karte do Njujorka, Los Anđelesa, San Franciska, Havane, Rio de Žaneira i mnogih drugih interkontinentalnih destinacija.

Putnici imaju priliku da po promotivnim cenama, iskuse najviši nivo usluge i gostoprimstva, po kojima je Air France decenijama unazad prepoznatljiv.

Izdvajamo iz ponude

Havana već od 609 evra
Rio de Žaneiro već od 569 evra
Njujork već od 419 evra
Los Anđeles već od 528 evra
San Francisko već od 528 evra
Mauricijus već od 739 evra

OH LA LA DEALS promocija traje od 9. do 19. januara, a karte se mogu iskoristiti za putovanja u periodu od 9. januara do 30. novembra 2018. Ponuda važi za povratne karte, a u cenu su uključene sve takse.

Na akciji je više od 80 destinacija u Aziji, Severnoj i Južnoj Americi, Africi, Indijskom okeanu i na Karibima. Više informacija i detalja o aktuelnoj promociji možete pronaći ovde 

Da biste rezervisali karte ili se dodatno informisali, posetite sajt airfrance.rs , ili ovlašćene turističke agencije.

„Za ovu promociju smo se odlučili kako bismo nagradili naše verne putnike, ali i omogućili ostalima da se uvere kako je putovanje Air France-om jednistveno iskustvo. U prethodnim godinama OH LA LA DEALS promocije su povezale Beograd sa celim svetom, a za lep početak 2018. smo se odlučili da ponudimo neke od naših najpopularnijih destinacija. Njujork je odavno kulturni i poslovni centar sveta, Los Anđeles i San Francisko privlače turiste iz celog sveta, dok je Havana posebno interesantna našim turistima. Naravno, ne treba zaboraviti ni da za mesec dana počinje i karneval u Rio de Žaneiru i da je ovo odlična prilika za one koji su se u poslednjem trenutku odlučili za posetu karnevalu“, izjavila je Jelena Banac  direktorka prodaje za Srbiju, Crnu Goru i Makedoniju avio-kompanije Air France.

Važna napomena: Ovaj članak je promotivni i sadrži plasiranje proizvoda i usluga. Promocija „OH LA LA DEALS“ je objavljena na sajtu Aviatica u sklopu sporazuma o medijskoj saradnji sa aviokompanijom Air France. Aviatica ne snosi odgovornost za iznete uslove promocije i eventualne greške u tekstu i savetujemo putnicima da se pre kupovine detaljno raspitaju o svim pravilima aviokompanije.
Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije