Air Montenegro najavio letove iz Podgorice za Frankfurt

Nakon Beograda, Ljubljane i Banjaluke i Frankfurt će se naći na spisku destinacija nove crnogorske aviokompanije Air Montenegro

Datum / Date: 08.06.2021.

Autor / Author: Aviatica

Foto: GOV.ME / B. Čupić

Air Montenegro će od 15. jula leteti ka Frankfurtu dva puta sedmično, ponedeljkom i četvrtkom iz Podgorice.

U saopštenju kompanije navodi se da je Frankfurt prepoznat kao značajna destinacija zbog povezivanja crnogorskih državljana koji žive u Nemačkoj i zbog turista iz Nemačke.

Karta u jednom smeru iz Podgorice će koštati od 98 evra sa svim uračunatim taksama, a rezervacije su moguće preko sajta kompanije.

Iz Air Montenegra poručuju da će nove destinacije biti uskoro najavljene.

Lufthansa Systems podržava početak rada nove kompanije

Air Montenegro je saopštio i da je kompanija Lufthansa Systems, jedna od vodećih svetskih kompanija u oblasti konsaltinga u avio industriji podržala početak rada nove crnogorske kompanije.

Saradnja sa ovom konsultatskom kompanijom otpočela je u martu 2021. sa ciljem stvaranja pouzdanog nacionalnog avio prevoznika koji će postizati najbolje poslovne rezultate.

REKLAMA


„Nova crnogorska nacionalna aviokompanija Air Montenegro uspešno je započela poslovanje i imali smo zadovoljstvo da budemo deo toga. Posebno sam ponosan što je Lufthansa Systems izabrana kao strateški partner u uspostavljanju aviokompanije“, izjavio je Olivier Krueger, izvršni direktor nemačke konsultanstke kompanije.

Oki Air-u aerodromski servisi

Air Montenegro i Oki Air su sklopili sporazum o saradnji. Oki Air, kao renomirani regionalni pružalac aerodromskih usluga, obavljaće poslove aerodromskog zastupanja Air Montenegra na aerodromima u Podgorici, Ljubljani i Beogradu. Oki Air zastupa mnoge evropske nacionalne aviokompanije na aerodromima u našem regionu.

Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije