Air Montenegro prevezao 300.000 putnika

Air Montenegro nagradio putnicu koja je bila 300-hiljaditi putnik na letovima nove crnogorske nacionalne aviokompanije.

Datum / Date: 18.10.2022.

Autor / Author: Aviatica

Air Montenegro

Crnogorski nacionalni avio – prevoznik prevezao je 300.000 putnika. Tim povodom vršiteljka dužnosti izvršne direktorice Air Montenegra, Dragan Frantov Nikolić i član Odbora direktora Orhan Hodžić, danas su na Aerodoromu u Podgorici obradovali 300.000. putnicu dok se čekirala za let iz Podgorice za Ljubljanu.

Iz nacionalne avio – kompanije su poručili da su zadovoljni brojem prevezenih putnika od početka godine do danas, ali i rezultatima koje su ostvarili u prethodnom periodu.

„Tokom ove godine, crnogorska nacionalna avio-kompanija učinila je puno toga kako bi Crnu Goru otvorila za nova tržišta i dodatno je pozicionirala kako u regionu, Evropi, ali i šire. Drago nam je da je od januara mjeseca 300 000 putnika odabralo da putuje sa Air Montenegrom i ukazalo nam povjerenje, a posebno nas raduje što ovaj broj nastavlja da raste“ saopštili su iz kompanije.

Letovima koje će realizovati do kraja oktobra žele doprinijeti i produžetku sezone, a intenzivno rade i na širenju mreže za sledeću godinu, te planiraju povezivanje sa još pet novih destinacija, zaključuju iz kompanije.

Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije