Air Serbia omogućila kupovinu karata preko mobilne aplikacije

Air Serbia je dodala nove opcije u svoju mobilnu aplikaciju pa je tako od sada moguće kupiti aviokartu preko nje.

Datum / Date: 01.10.2020.

Autor / Author: Aviatica

Foto: Air Serbia

Air Serbia je dodala nove mogućnosti u okviru svoje mobilne aplikacije pa je korisnicima sada na raspolaganju i opcija kupovine karata kao na sajtu. Pored toga, aplikacija je od danas, 23. septembra, dostupna i na svim mobilnim uređajima sa iOS operativnim sistemom.

Aplikaciju Air Serbije do sada je preuzelo gotovo sedam hiljada korisnika. Više od dve trećine poseta veb sajtu nacionalne aviokompanije realizuje se putem mobilnih uređaja, od kojih gotovo polovinu predstavljaju Apple uređaji.

„Od samog početka razvijanja aplikacije primenjujemo pristup postepenog dodavanja funkcionalnosti u skladu sa povratnim informacijama koje dobijajamo od korisnika. Putnici nas sada putem aplikacije mogu obavestiti o bilo kakvom problemu u trenutku kada se desi, a takođe nam mogu slati i predloge za unapređenja i nove funkcionalnosti što nam je veoma važno jer njihove potrebe predstavljaju naš prioritet“, izjavio je Jirži Marek, direktor za komercijalu i strategiju Air Serbije.

Korisnicima aplikacije su do sada već bile dostupne opcije prijave na let (check-in), skeniranja pasoša, preuzimanja karte za ukrcavanje (boarding card) i njeno čuvanje u Wallet aplikaciji, registracije putem e-maila, Facebooka i Googla, podešavanja analitike i vrste poruka koje žele da primaju, kao i veoma značajna mogućnost bezbednog čuvanja putnih dokumenata. Uz novu mogućnost kupovine karata, pretragu letova i informacije o cenama, putnici će u kasnijim fazama razvoja aplikaciju moći da koriste i za kupovinu dodatnih usluga, servisne informacije o statusu leta, promotivne akcije i niz drugih pogodnosti.

Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije