Air Serbia organizuje pet repatrijacionih letova

Air Serbia će u narednom periodu organizovati pet specijalnih letova za povratak naših državljana u domovinu.

Datum / Date: 08.05.2020.

Autor / Author: Aviatica

Srpski nacionalni avio-prevoznik Air Serbia je najavila obavljanje pet specijalnih, repatrijacionih letova u periodu do 15. maja.

Ovaj prevoznik očekuje početak normalizacije avio-saobraćaja od 18. maja, a do tada će biti obavljeni letovi do Pariza, Beča, Frankfurta i Ciriha.

Prema rasporedu koji je Air Serbia objavila biće organizovan let iz Pariza (CDG) do Beograda (BEG) 11. maja u 13.30, iz Beča (VIE) 13. maja u 12 časova, iz Frankfurta (FRA) 12. i 14. maja u 12.55 i iz Ciriha (ZRH) 15. maja u 12.45.

Državljani Srbije koji žele da se vrate u domovinu i da koriste ove specijalne letove moraće da kupe kartu po specijalnim cenama za jedan smer: Pariz – Beograd će koštati 295 evra, Frankfurt – Beograd 255 evra, Beč – Beograd 155 evra i Cirih – Beograd 225 evra.

Letovi će biti otvoreni i za putnike iz Srbije koji žele da otputuju do ovih destinacija prema istim uslovima i cenama. Putnici su obavezni da se sami raspitaju o mogućnostima ulaska u zemlje u koje žele da putuju.

Air Serbia obaveštava putnike da su sve navedene cene sa svim uračunatim taksama. Zainteresovani putnici treba da se prijave za letove preko formulara na sajtu kompanije. Na istom sajtu se putnici mogu informisati o svim važećim posebnim uslovima za ove letove.

Foto: Air Serbia
Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije