Air Serbia ponovo leti ka turskom primorju

Prvi čarter let u ovoj sezoni ka popularnoj Antalijskoj regiji u Turskoj obavljen je 5. jula.

Datum / Date: 07.07.2020.

Autor / Author: Aviatica

Air Serbia planira da u naredne dve nedelje obavi najmanje osam čarter letova do turskog letovališta Antalije. Prvi čarter let nacionalnog avio-prevoznika do Turske obavljen je u nedelju, 5. jula, kada je 144 putnika otputovalo do ove popularne destinacije na Mediteranu. Letovi se obavljaju avionima Airbus A319 i Boeing B737 sa 144 sedišta.

„Izuzetno mi je zadovoljstvo što smo u saradnji sa našim partnerima, turističkim agencijama, počeli sa obnovom čarter letova. Pandemija korona virusa posebno je teško pogodila ovu vrstu putovanja. Znamo da za čarter putovanja, pogotovo tokom letnje sezone, postoji veliko interesovanje putnika, o čemu svedoče i odlični rezultati koje Air Serbia u toj oblasti beleži iz godine u godinu. Mi stojimo u potpunosti na raspolaganju našim partnerima u agencijama da, u skladu sa trenutnim okolnostima, organizujemo čarter letove do različitih destinacija i tako našim putnicima omogućimo da i ovog leta sigurno i komforno otputuju na svoj zasluženi odmor,“  izjavio je Boško Rupić, viši menadžer agentske i korporativne prodaje u Air Serbia.

Već danas, 7. jula, avion srpske nacionalne avio-kompanije ponovo je poleteo ka Antaliji, dok su naredni letovi u planu 9. jula, zatim 11, 15, 17, 18. i 19. jula.

Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije