Air Serbia na Sajmu turizma predstavlja novih šest linija uz sajamsku promociju

(PROMO) Na beogradskom sajmu turizma, od 20. do 23. februara, Air Serbia predstavlja svojih novih šest linija uz sjajne popuste.

Datum / Date: 18.02.2020.

Autor / Author: Saopštenja

Air Serbia je pripremila specijalnu promotivnu ponudu za Međunarodni sajam turizma u Beogradu koji se održava od 20. do 23. februara. Posetioci će karte za šest novih linija nacionalnog avio-prevoznika, ali i za još 39 atraktivnih destinacija iz Beograda, moći da kupe po značajno sniženim cenama.

Promotivna ponuda za nove destinacije važi do 2. marta i odnosi se na putovanja u periodu od 1. juna do 31. decembra 2020. Cene povratnih avio-karata sa polascima iz Beograda su počev od 79 evra za Ženevu, 139 evra za Kišinjev i Lavov, 149 evra za Firencu i 229 evra za Aman i Rostov na Donu.

„Radujemo se novoj prilici da na najvećoj turističkoj manifestaciji u regionu ljubiteljima putovanja predstavimo našu bogatu ponudu po izuzetno povoljnim uslovima. Sajam turizma predstavlja sjajnu priliku da se na vreme isplaniraju putovanja, uz atraktivne cene i nenaplaćivanje troškova izdavanja karata,“ izjavio je Jirži Marek, direktor za komercijalu i strategiju Air Serbije.

Tokom trajanja Sajma, biće aktuelna i promotivna ponuda za čak 39 popularnih destinacija u mreži Air Serbije. Posetioci će po ceni počev od 99 evra moći da kupe povratne karte do Frankfurta, Larnake i Rijeke, dok će Brisel, Cirih, Beč, Ljubljana, Skoplje, Zagreb, Diseldorf, Rim, Split i Istanbul biti dostupni po ceni počev od 109 evra. Cene povratnih karata za Bukurešt, Sarajevo, Tiranu, Štutgart, Dubrovnik i Amsterdam iznosiće počev od 119 evra, za Sofiju 129 evra, za Solun i Kijev 139 evra, dok će i za ostale destinacije u ponudi cene biti značajno snižene. Specijalna sajamska akcija se odnosi na putovanja u periodu od 24. februara do 30. juna 2020. godine.


Tekst i ilustracija: Saopštenje aviokompanije Air Serbia

Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije