Air Serbia uvodi naplatu hrane i pića tokom leta

Air Serbia je nakon uvođenja novog tarifnog sistema počela sa naplatom hrane i pića na svojim letovima.

Datum / Date: 02.03.2018.

Autor / Author: Aviatica

Air Serbia je počela sa naplatom hrane i pića tokom leta. Ova nova usluga nazvana Elevate Deli & Bar omogućava putnicima da naruče raznovrsnu hranu i piće na letovima koji traju do tri sata. Na letu ka Njujorku se zadržavaju besplatni obroci.

Elevate Deli & Bar zamenjuje postojeću ketering ponudu. U saopštenju kompanije navodi se da je ova usluga osmišljena tako da putnicima pruži veći izbor, koji će moći da biraju između dva ponuđena menija.

Nova usluga dopunjuje nedavno uvedenu promenu tarifne strukture prema kojoj dve najjeftinije tarife Economy White i Economy Blue ne uključuju hranu i piće tako da će sada i putnici sa kartama kupljenim prema ovim tarifama samostalno moći da izaberu svoj obrok i piće i da to plate dodatno.

Meni na kratkim letovima do jednog sata će uključivati slatke i slane grickalice, sendviče, tople i hladne napitke i alkoholna pića.

U ponudi su čokoladice, keks, kikiriki i čips.

…………………
Foto levo: Primer hladnog obroka kakav će dobijati putnici u biznis klasi

 

Na srednje dugim letovima koji traju od jednog do tri sata, meni će biti obogaćen i konkretnim obrocima poput sendviča sa pršutom, šunkom i sirom, tortiljama sa piletinom i povrćem. Od povlastica putnici će moći da biraju između orasnica i vanilica.

Air Serbia je omogućila i atraktivne ketering pakete koji uključuju kafu ili čaj uz pakovanje keksa, pivo i čips ili sendvič sa sokom. Ove ponude će biti jeftinije.

Putnici koji budu imali karte kupljene prema Economy Red tarifi imaće besplatan obrok i oni će moći da odaberu nešto sa važećeg menija bez doplate. Putnicima u biznis klasi biće beplatno na raspolaganju posebno spakovani hladni obroci, koji uključuju i tradicionalno srpsko meze, navodi se u saopštenju naše nacionalne aviokompanije.

Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije