Brussels Airlines leteće žurke u sklopu Tomorrowland festivala

Brussels Airlines će dovesti više od 25.000 posetilaca na najveći muzički festival u Belgiji - Tomorrowland

Datum / Date: 14.07.2022.

Autor / Author: Aviatica

Foto: Brussels Airlines

Posle dve godine pauze, i jednog digitalnog izdanja, u belgijskom gradiću Bum (Boom) pored Antverpena, biće održan novi dvodnevni muzički festival Tomorrowland, za koji domaćini kažu da je najbolji na svetu.

Tradicionalno, ovaj festival sarađuje sa belgijskom nacionalnom avio-kompanijom Brussels Airlines, koja će i ove godine dovesti 25.000 posetilaca iz više od 130 zemalja na festival.

Šesnaesto po redu izdanje festivala, ove godine pod nazivom “The Reflection of Love” očekuje ove godine više od 600.000 posetilaca, koji će tokom tri uzastopna vikenda pratiti nastupe više od 700 umetnika na 14 scena.

Brussels Airlines je prodao skoro 13000 povratnih karata ljubiteljima muzike koji će do Belgije leteti iz 69 zemalja na više od 350 letova.

Deset letova će biti transformisano u eksluzivne “leteće žurke” na kojima će nastupati DJ-evi tokom samog leta na preko 10.000 metara. Prva leteća žurka bila je održana 13. jula, na letu od Osla do Brisela na kojoj je za zabavu bio zadužen britanski DJ duo “Goodboys”. Putnici ne samo da su partijali tokom leta, već su sa provodom mogli da nastave i po sletanju na aerodrom u Briselu, gde je organizovana prva od osam planiranih “Gate” zabava.

Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije