Condor i Air Serbia potpisali sporazum o saradnji

Zahvaljujući SPA sporazumu sa Air Serbijom, nemački avio prevoznik Condor je dostupan srpskim putnicima preko Beča i Frankfurta.

Datum / Date: 26.04.2016.

Autor / Author: Aviatica

Nemački avio prevoznik Condor je sklopio SPA ugovor sa srpskim nacionalnim avio prevoznikom Air Serbijom, koji će omogućiti daleko bolju povezanost sprskih putnika na mrežu letova Condora.

Condor je u vlasništvu jednog od najvećih svetskih turoperatora Thomas Cook-a, i za ovu kompaniju obavlja redovan avio saobraćaj ka najegzotičnijim destinacijama širom sveta. Karte za Condorove letove se nalaze i u slobodnoj prodaji širom Evrope, a godinama su dostupne i na našem tržištu zahvaljujući predstavništvu koje ova kompanija ima u Srbiji.

Putnici koji iz Srbije žele da lete do Kariba, Latinske Amerike, Afrike ili Indijskog okeana na nekom od letova ove kompanije, mogu to uraditi u saradnji sa Lufthansom, a od sada i sa Air Serbijom, što otvara daleko više mogućnosti.

Prema potpisanom SPA ugovoru dve kompanije omogućavaju jedinstvenu cenu povratne karte za celokupno putovanje koje će se sastojati od leta Air Serbije do nekog od čvorišta Condora u Beču ili Frankfurtu, a potom i let Condora do krajnje destinacije.

Condor_JU_spa

Ovakav sporazum je veoma povoljan za putnike, jer osim što omogućava da se za putovanje do Barbadosa, npr. izda jedinstvena karta u isto vreme i nudi najpovoljnije cene.

Zahvaljujući novom sporazumu jednostavne konekcije su moguće iz Beograda preko Beča ili Frankfurta do Dominikanske Republike, Kube, Barbadosa, Brazila, Južne Afrike, Sejšela, Kenije.

Najniža povratna karta do Rio de Žaneira tokom ovog leta može da se kupi već od 560 evra. Do Havane povratna karta košta od 700 evra, a do veoma atraktivne Namibije 650 evra. Karte se mogu kupiti u svim ovlašćenim turističkim agencijam, u predstavništvu Condora u Beogradu (ulica Svetog Save 12/I, tel: 011/24-35-064).

csm_01_1225_boeing_767_300ER_2288x1146_2x_6a4ca0641b

Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije