flydubai uveo dva leta dnevno od Dubaija do Bangkoka

flydubai je uspostavio redovne letove između Dubaija i Bangkoka i to sa dva leta svakog dana i dobrom vezom iz Beograda.

Datum / Date: 01.12.2016.

Autor / Author: Aviatica

Avio-kompanija flydubai je 29. novembra poletela od Dubaija ka Bangkoku uspostavljajući direktnu redovnu liniju između ova dva grada.

Na liniji će leteti avion Boeing 737-800 dva puta svakog dana nudeći putnicima iz cele mreže linija flydubaija zgodnu vezu sa jednim od najpopularnijih gradova na svetu.

Tajland je najnoviji dodatak u mreži odredišta flydubaija, a Bangkok je 90 destinacija ove kompanije. Uspostavljanje nove linije moguće je s obzirom na očekivani dolazak osam novih aviona u flotu ove kompanije do kraja godine.

Letovi će se obavljati dva puta dnevno u 1:40 i 16:20 iz Dubaija. Povratak iz Bangkoka je u 02:35 i 12:10. Let će trajati oko 6 sati u smeru iz Dubaija i oko 7 sati u povratku.

Bangkok je jedna od najpopularnijih dalekih destinacija i za putnike i Srbije, koji će sada moći još jeftinije i jednostavnije da stignu do svoje omiljene destinacije. Sva četiri nedeljna leta od Beograda do Dubaija su pogodni za presedanje na let za Bangkok. Dolazak u Dubai je oko 9 sati uveče, a let za Bangkok je oko 1 sat iza ponoći. U povratku avion iz Bangkoka stiže u Dubai oko 7 ujutro, a za Beograd poleće oko 9 sati. Povratna karta sa svim uključenim taksama iz Beograda do Bangkoka se može naći već od 379 evra. Na letovima flydubaija iz Beograda putnici imaju mogućnost da ponesu besplatan predati prtljag od 30kg (uz promotivne tarife 20kg), a na letovima između Beograda i Dubaija imaju i besplatan topli obrok. Transfer u Dubaiju je jednostavan jer ova kompanija ekskluzivno koristi Terminal 2 koji je mali i lak za snalaženje.

Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije