Globalna studentska promocija Etihad Airways-a

Svi studenti širom sveta mogu da iskoriste specijalnu ponudu Etihad Airways-a i kupe karte po nižim cenama.

Datum / Date: 05.10.2020.

Autor / Author: Aviatica

Foto: Etihad Airways

Etihad Airways, nacionalna aviokompanija emirata Abu Dabi u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, pokrenula je specijalnu globalnu promotivnu akciju za studente širom sveta.

„Želimo da olakšamo svim studentima sveta da putuju između svojih univerziteta i kuća, da šire svoje horizonte i upoznaju nove kulture“, navodi se u saopštenju Etihad Airways-a.

Promocija se odnosi na karte kupljene do 30. novembra 2020. i za putovanja u periodu do 30. septembra 2021. Studentima je odobren popust od 10 posto na karte u ekonomskoj klasi i 5 posto na karte u biznis klasi. Ako studenti putuju zajedno sa članovima porodice i oni će imati pravo na isti popust (ovo važi samo za jedinstvene rezervacije za sve putnike koji putuju zajedno).

Osim niže cene, studentima je omogućeno i da ponesu više prtljaga. Uz kartu za ekonomsku klasu moći će besplatno da predaju do 40 kg, a uz kartu biznis klase do 50 kg. Na letovima od/do SAD i Kanade biće im dozvoljeno da ponesu jednu dodatnu torbu.

Imajući u vidu da je pandemija koronavirusa izazvala velike probleme putnicima i aviokompanijama, Etihad Airways je dodao i fleksibilnu opciju na ove promotivne tarife. Tako će studenti moći da promene svoju rezervaciju jednom potpuno besplatno i to do 96 sati pred polazak.

Svi koji žele da rezervišu kartu sa studentskim popustom treba da posete sajt Etihad Airways-a i da prilikom kupovine unesu promo kod STU10, a prilikom prijave na let biće potrebno da se predoče važeću studentsku karticu ili potvrdu da fakulteta da imaju status studenta.

Ponuda se ne odnosi na letove iz Indije i Kine.

Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije