Kineski Juneyao Airlines postao Connecting Partner Star Alliance

Nastavlja se širenje partnerskog programa Star Alliance pristupom kineske avio-kompanije iz Šangaja - Juneyao Airlines

Datum / Date: 10.10.2016.

Autor / Author: Aviatica

Na svečanosti koja je danas održana u Šangaju, Star Alliance-a i Juneyao Airlines su i zvanično poptpisali sporazum o strateškom partnerstvu kojim će kineski avio-prevoznik pristupiti programu Star Alliance Connecting Partner.

Connecting Partner model je osmišljen kako bi omogućio avio-prevoznicima van alijanse punu saradnju sa svim ostalim članicama alijanse. Ovaj program omogućava pristup brojnim povlasticama za putnike koje alijansa nudi u okviru svoje mreže linija putnicima svojih kompanija članica.

Puna primena danas potpisanog sporazuma se očekuje naredne godine, a to će značiti da će milioni putnika koji imaju članstvo u frequent flyer programima Star Alliance imati mogućnost da koriste mnoge privilegije kada lete kineskom avio-kompanijom Juneyao Airlines isto kao kada lete bilo kojom kompanijom Star Alliance.

Putnici na letovima Juneyao Airlines-a moći će da ponesu više prtljaga, da pristupaju salonima za putnike viših klasa Star Alliance, a imaće mogućnost korišćenja brzih traka na aerodromima, prioritetnog čekiranja, ukrcavanja i isporučivanja prtljaga.

Sa flotom od 56 aviona Juneyao Airlines obavlja 1.700 letova do 69 destinacija u osam zemalja u azijskom regionu.

juneyao-plus-star-alliance-shanghai-1200c

Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije