Flydubai: Oktobarska promocija

Još jedna promotivna akcija avio-kompanije flydubai je počela. Do 24. oktobra možete kupiti karte uz popust i do 40%.

Datum / Date: 11.10.2016.

Autor / Author: Aviatica

Još jedna promotivna akcija avio-kompanije flydubai je počela. Do 24. oktobra u podne možete kupiti karte do Dubaija i izabranih destinacija ove kompanije uz popust do 40%.

Povratna karta od Beograda do Dubaija u ekonomskoj klasi košta 249 evra, ako se kupuje u predstavništvu ove kompanije u Beogradu. Karta u biznis klasi do ovog grada je 694 evra.

U ovu cenu uključene su sve takse i nadoknada za izdavanje karte, a uračunat je i prevoz prtljaga do 20kg, ručnog prtljaga do 7kg kao i topli obrok tokom leta, ali samo na relaciji između Beograda i Dubaija. Ova pogodnost ne važi za letove ka daljim destinacijama iz Dubaija.

Bankgok kao nova destinacija Flydubaija dostupan je i putnicima iz Srbije, a u okviru promotivne akcije cena povratne karte u ekonomskoj klasi je 342 evra, a u biznis 806 evra.

Povratna karta u ekonomskoj klasi do Kuvajta može da se kupi već za 228 evra (875 evra u biznis klasi), do Muskata za 290 evra (756 evra u biznis klasi), a do Dohe za 333 evra (1019 evra u biznis klasi).

Karte po ovim cenama mogu se kupiti u predstavništvu avio-kompanije Flydubai u Beogradu, Kneza Mihaila 30/III. Telefon za informacije je: 011/328-2271, a email adresa: flydubai@eunet.rs ili sales@flydubai.rs

Karte se mogu kupiti i preko interneta kao i u svim ovlašćenim turističkim agencijama gde je moguća drugačija cena u zavisnosti od visine agencijske nadoknade za izdavanje karte.

flydubaimax-med1

Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije