KLM: Promocija u biznis klasi

Aviokompanija KLM, kao i partnerske kompanije Air France i Delta nude promotivne cene za biznis klasu.

Datum / Date: 09.05.2018.

Autor / Author: Aviatica

Počela je najnovija promotivna kampanja aviokompanije KLM, kao i njenih partnerskih aviokompanija Air France i Delta. Sve do 17. maja 2018. na interkontintenalnim letovima ove tri kompanije biće snižene cene za biznis klasu.

Povratna karta u biznis klasi do Njujorka ili Čikaga se u okviru ove promocije može naći već od 1.838 evra, do Toronta za 1.833 evra.

Luksuzno letovanje u Kankunu, jednoj od najpopularnijih turističkih destinacija koja se nalazi u Meksiku na obali Karipskog mora sada je moguće uz cenu povratne karte od 2.023 evra, dok je za udoban let uz vrhunsku uslugu do Bangkoka, na drugom kraju planete samo 1.939 evra.

U ponudi su i brojne druge destinacije, a za vas izdvajamo popularne letnje destinacije: Havanu za 3.149 evra, Mauricijus za 2.919 evra ili Zanzibar za 2.499 evra.

Let u biznis klasi do čuvenog Rija će vas koštati 2.429 evra, a do Santjaga, glavnog grada Čilea 3.139 evra.

Karte prema aktuelnoj promociji važe za putovanja u periodu od 26. juna do 31. avgusta. Za celokupnu ponudu i sve uslove promocije posetite internet stranice klm.com ili airfrance.rs

Svi putnici iz Srbije koji rezervišu karte za neku od ovih destinacija svoje putovanje mogu započeti iz Beograda. Let od Beograda do Amsterdama, gde mogu da presednu na letove KLM-a za dalje ili do Pariza, uz presedanje na letove Air France-a, obavlja aviokompanija Air Serbia prema kodšer sporazumu koji ima sa aviokompanijama KLM i Air France. Putnici sa kartama za biznis klasu imaju odgovarajuću uslugu na letovima Air Serbije.

Biznis klasa na dugolinijskim letovima KLM-a se naziva KLM World Business Class. U toku su poboljšanja putničke kabine u ovoj klasi uvođenjem brojnih novina uz dizajn jednog od najpoznatijih holandskih dizajnera. Nova biznis klasa KLM-a će učiniti da se u avionu osećate kao kod svoje kuće. Sedišta mogu da se obaraju pod uglom od 180 stepeni u položaj kreveta dugačkog 207cm. Svako sedište ima svoju utičnicu za punjače mobilnog ili laptopa. Tu je i zastor koji omogućava veću privatnost kao i elektronski sistem zabave tokom leta u kome se može uživati preko 17-inčnog monitora.

Važna napomena: Ovaj članak je promotivni i sadrži plasiranje proizvoda i usluga. Promocija aviokompanije Air France-KLM je objavljena na sajtu Aviatica u sklopu sporazuma o medijskoj saradnji. Aviatica ne snosi odgovornost za iznete uslove promocije i eventualne greške u tekstu i savetujemo putnicima da se pre kupovine detaljno raspitaju o svim pravilima aviokompanije.
Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije