Laudamotion postaje LAUDA

Aviokompanija Laudamotion izbacila je "motion" iz svog brenda i od sada će leteti pod imenom LAUDA.

Datum / Date: 21.03.2019.

Autor / Author: Aviatica

Foto: Laudamotion

Aviokompanija Laudamotion od sada posluje pod novim imenom – LAUDA. U ovoj austrijskoj kompaniji, čiji je vlasnik Ryanair doneli su takvu odluku zato što je novo, kraće ime jednostavnije za komunikaciju sa putnicima i javnošću.

Generalni direktor Andreas Gruber je na konferenciji za medije povodom predstavljanja novih uniformi kompanije objavio i novo ime, naglasivši da kompanija neće menjati svoj registrovani naziv „Laudamotion GmbH“, već samo ime brenda.

Najavljene su i nove destinacije iz Beča, kao i proširenje flote za tri nova aviona, čime će ona ukupno brojati 11 letelica. Novi avioni će se priključiti flot na jesen, dok će do sledećeg letnje sezone biti dodata još tri.

U Beču će biti najveća od četiri glavne baze ove kompanije, ispred Diseldorfa, Palme i Štutgarta, a uskoro će javnosti biti otkrivena i peta baza, koja će se nalaziti van nemačkog govornog područja.

U narednoj zimskoj sezoni Lauda će iz Beča leteti do 21 grada u Evropi: Atina, Birmingem, Edinburg, Liverpul, Bordo, Marsej, Brisel (Šarleroa), Ajndhoven, Geteborg, Stokholm, Lisabon, Porto, Riga, Sofija, Tel Aviv, Oslo, Vilnjus i Minster.

Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije