Najbolja aviokompanija na svetu je Qatar Airways

U veoma delikatnom trenutku kada se bori protiv sankcija suseda Qatar Airways je proglašen za najbolju aviokompaniju na svetu.

Datum / Date: 20.06.2017.

Autor / Author: Aviatica

Qatar Airways je proglašen najboljom aviokompanijom na svetu za 2017. godinu. Ovu nagradu dodelio je Skytrax, čuveni portal koji se bavi istraživanjima tržišta i koji dodeljuje nagrade najboljim aviokompanijama i aerodromima na osnovu obimnog istraživanja sprovedenog među putnicima širom sveta.

Nagrada je dodeljena na Pariskoj vazduhoplovnoj izložbi (Paris Airshow), koja se trenutno održava na aerodromu Le Bourget pored Pariza.

rs-promocode-aviatica-650x400 cover

Qatar Airways i Aviatica – promo!

Aviatica ima tu čast da u saradnji sa najboljom aviokompanijom na svetu svojim čitaocima ponudi veliki popust od 15% na osnovnu cenu aviokarata do svih destinacija Qatar Airways-a. Ponuda je dostupna preko ovog linka sve do 15. jula.

Ovo je četvrti put da Qatar Airways osvaja nagradu za najbolju aviokompaniju na svetu čime se svrstao rame uz rame sa prethodnim laureatima poput Singapore Airlines-a i Emirates-a).

Glavni konkurent ove godine bio mu je Singapore Airlines, koji je zauzeo drugo mesto, dok se „bronzom“ okitala japanska aviokompanija ANA.

Osim nagrade za najbolju aviokompaniju na svetu, Qatar Airways može da se pohvali i osvajanjem nagrade za najbolju biznis klasu na svetu, najbolji salon za putnike prve klase na svetu kao i za najbolju aviokompaniju u regionu Bliskog istoka.

Rezultati su doneti na osnovu 19,87 miliona pristiglih ocena od strane putnika iz celog sveta u periodu od avgusta 2016. do maja 2017.

Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije