Austrian je evropski šampion u kvalitetu pružene usluge

Po četvrti put uzastopno Austrian Airlines osvojio nagradu za najbolju pruženu uslugu na aerodromu i tokom leta u Evropi.

Datum / Date: 21.06.2017.

Autor / Author: Aviatica

Austrijska nacionalna avio-kompanija Austrian Airlines, deo Lufthnsa Grupe i članica Star Alliance, osvojila je nagradu za najbolju pruženu uslugu tokom leta u Evropi.

Ova nagrada, koju tradicionalno svake godine dodeljuje Skytrax, po četvrti put uzastopno je dodeljena austrijskom avioprevozniku.

Skytrax je dodelio nagrade za najbolje avio-kompanije u okviru pariske vazduhoplovne izložbe i sajma „Paris Airshow“ na aerodromu Le Burže (Le Bourget) kraj Pariza. Među brojnim dobitnicima ponovo se našla i austrijska nacionalna avio-kompanija, koja je po četvrti put osvojila nagradu za najbolju u kategoriji pružene usluge od strane kompanijskog osoblja u okviru Evrope (Best Airlines Staff Service in Europe).

Ova se nagrada odnosi na kvalitet usluge koju pružaju službenici avio-kompanije kako na zemlji (na aerodromima) tako i u vazduhu (tokom leta).

„Ova nagrada je bila očekivana za nas, uprkos jakon cenovnoj konkurenciji“, rekao je Andreas Oto, komercijalni direktor Austrian-a, kada je lično preuzeo trofej dodeljen ovoj kompaniji u Parizu. „Drago nam je što smo četvrti put uzastopno prepoznati kao evropski šampion u kvalitetu usluge koju pružamo našim putnicima. Želimo da im se zahvalimo što su prepoznali našu posvećenost njima samima“, rekao je Oto.

Skytrax-ove nagrade prepoznate su širom sveta kao prestižno priznanje koje ne dodeljuje izabrani žiri, već se dobitnici biraju na osnovu najobimnijeg istraživanja i anketa sprovedenih među milionima putnika širom sveta.

OS26-Crew-72

Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije