Norwegian ipak odlučio da poleti – Beograd uključen u planove od jula

Iako je prethodno saopštio da će evropski saobraćaj biti obnovljen tek 2021, Norwegian se odlučio da krene ranije - već ovog jula.

Datum / Date: 17.06.2020.

Autor / Author: Aviatica

Foto: Norwegian

Norwegian je promenio odluku da stavi avio-kompaniju u hibernaciju do leta 2021. Iz ove kompanije upravo je stiglo saopštenje u kome se kaže da će saobraćaj ka evropskim destinacijama početi već od ovog jula.

Norwegian je od aprila leteo samo sa osam aviona na nekoliko linija u domaćem saobraćaju unutar Norveške, a sada je najavljen povratak još 12 aviona u flotu i obnova saobraćaja ka 76 destinacija u Velikoj Britaniji i Evropi.

U objavljenom redu letenja nalazi se i Beograd, koji bi, ako najnoviji planovi ne budu kasnije promenjeni, ponovo bio povezan sa Oslom od 4. jula, ali i sa Stokholmom od 4. septembra.

Prema objavljenom redu letenja, Norwegian će tokom jula i avgusta leteti na liniji Oslo (Gardermoen, OSL) – Beograd (BEG) jednom nedeljno – subotom, a od septembra će biti vraćeno na uobičajeni raspored sa tri leta nedeljno – ponedeljkom, sredom i subotom.

Norwegian namerava da vrati i drugu svoju beogradsku liniju – ka Stokholmu (Arlanda, ARN). Letovi do glavnog grada Švedske bi startovali od septembra sa jednim letom sedmično, petkom.

Od 4. jula Norwegian će poleteti na liniji Oslo – Priština, a od 1. septembra i na liniiji Stokholm – Priština.

Mapa: Norwegian – Destinacije iz Osla koje počinju u julu 2020.

Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije