Nova udobnost letenja sa Air France-om

Nove kabine u Air France-ovi avionima Airbus A330 nude više udobnosti, internet i još kvalitetniju uslugu.

Datum / Date: 15.02.2019.

Autor / Author: Aviatica

Od 3. februara 2019 na dugolinijskim rutama su počeli da saobraćaju Air France-ovi avioni tipa Airbus A330 sa novim kabinama koje omogućavaju putnicima  udobnije letove. Prvi let bio je za glavni grad Gane, Akru, a avioni s novim kabinama leteće još od Pariza ka Uagaduguu (Burkina Faso), Kotonuu (Benin), Lagosu (Nigerija), Niameju (Niger), Bangaloru (Indija), Delhiju (Indija), Hjustonu (SAD), Sijetlu (SAD), Čikagu (SAD) i Dalasu(SAD). Zahvaljujući investiciji vrednoj 140 miliona evra do 2020 godine 15 aviona će biti kompletno redizajnirano.

Mir i udobnost u biznis klasi

Nova sedišta u biznis klasi donose iskustvo putovanja koje ne može da se poredi ni sa jednim drugim.  Potpuno redizajnirana, sedišta se spuštaju u krevet dugačak dva metra i širk 57,1 centimetar, čime putnici imaju mogućnost da se odmore i izbegnu posledice džet-lega. Sedišta se mogu približavati, ali i u potpunosti odvojiti kliznim panelom. Svim putnicima je na raspolaganju HD tačskrin ekran od 18,5 inča (47 cm) i 1400 sati različitih zabavnih sadržaja. Samouslužni bar i toaleti su, takođe, dobili novi izgled, a pažljivo osmišljeno ambijentalno osvetljenje doprinosi prijatnoj atmosferi leta.

bar u biznis klasi AF A330

Premium ekonomska klasa pruža još više udobnosti i usluga: sedište koje se spušta do ugla od 130 stepeni,  jedno od najširih sedišta (48,3 cm), 102 cm prostora između sedišta, lumbalnu podršku prilagođenu različitim oblicima tela, dodatni prostor za stvari, širi oslonac za noge, najnoviju generaciju HD ekrana širine 13,3 inča (33,9 cm). Mekši jastuci na sedištu i širi kožni nasloni za ruke takođe su redizajnirani i pružaju dodatan komfor.

Pored opuštanja i specijaliteta sa menija, svaki putnik može da koristi Wi-Fi konekciju, električnu utičnicu i dva pojedinačna USB porta.

Komfor za sve u ekonomskoj klasi

Sedišta u ekonomskoj klasi sada su još komfornija: obaraju se do ugla od 118 stepeni, ispunjena su ergonomskom penom,  imaju više mesta između naslona za ruke (44 cm), a prostor za noge povećan je na 79 centimetara. Pored sedišta, veći je i sto, ali i ekran, koji sada ima dijagonalu od gotovo 30 centimetara. Kako bi putovanje bilo još udobnije Air France je uveo novi dizajn i novi pribor. Duboka plava monohromatska tkanina, simbol brenda Air France, ukrašava nove jastuke i naslone za glavu, a tu su i nova crvena ćebad i kolekcije noćnih maski inspirisanih destinacijama na koje se putuje. Sedište je dizajnirano tako da putnik tokom leta može koristiti svoje elektronske uređaje pomoću USB priključka i pojedinačne električne utičnice. Obezbeđena je i Wi-Fi konekcija tokom leta, a putnici mogu uživati u širokom spektru zabave sa audio slušalicama dostupnim na svakom mestu.

Nova ekonomska klasa AF A330

Ostanite onlajn uz AirFrance Connect

Sve kabine na avionima tipa Airbus A330 nude putnicima AirFrance Connect uslugu. Osnovna usluga omogućava putnicima da tokom leta besplatno primaju i šalju poruke preko aplikacija Whatsapp, Facebook Messenger, iMessage i WeChat-a. Takođe, putnici mogu da pristupe sajtu www.airfrance.com  i da koriste Air France aplikaciju kako bi proverili ili izmenili svoje rezervacije.

Ukoliko se odlučite za naprednije usluge, možete da dobijete i pristup za surfovanje, koji omogućava surfovanje po internetu, proveravanje i slanje mejlova. Putnici mogu da koriste ovu uslugu po sledećim cenama: 3 evra za celo putovanje na kratkim relacijiama, 5 evra za celo putovanje na relacijiama srednje dužine, 8 evra za sat vremena na duglinijskim letovima, 18 evra za celo putovanje tokom dugolinijskih letova. Usluga pristupa strimu kombinuje prednosti prve dve usluge, jer omogućava internet velike brzine, kao i mogućnost strimovanja i skidanja sadržaja sa interneta za 30 evra.

Air France CONNECT usluga će postepeno biti unapređena i omogućavati putnicima i dodatne usluge i sadržaje, kao i detaljne informacije o letovima, onlajn kupovinu ili bogatu kolekciju filmova, TV serija i dokumentaraca koji će moći besplatno da se gledaju tokom leta.

AirFrance Connect A330

Važna napomena: Ovaj članak je promotivni i sadrži plasiranje proizvoda i usluga. Promocija aviokompanije Air France je objavljena na sajtu Aviatica u sklopu sporazuma o medijskoj saradnji. Aviatica ne snosi odgovornost za iznete uslove promocije i eventualne greške u tekstu i savetujemo putnicima da se pre kupovine detaljno raspitaju o svim pravilima aviokompanije.
Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije