Otvoren prvi Hyatt u Tajlandu

Hyatt Regency je otvorio prvi hotel u Tajlandu koji se nalazi u centru Bangkoka.

Datum / Date: 21.01.2019.

Autor / Author: Aviatica

Hyatt je otvorio svoj prvi hotel u Tajlandu. Novi hotel iz svetski poznatog lanca će se zvati Hyatt Regency Bangkok Sukhumvit i nalazi se u prestonici Tajlanda, Bangkoku. Prvi Hyatt-ov hotel u Tajlandu ima 273 sobe za goste, među kojima je i 21 apartman. Sve sobe su sa predivnim pogledom ka gradu zahvaljujući staklenim zidovima.

Hotel je direktno, pasarelom, povezan sa stanicom gradske železnice „Nana“ i nalazi se samom poslovnom kvartu grada, u neposrednoj blizini tržnih centara. Deo grada po kome se zove i stanica metroa u kome se nalazi hotel je tradicionalno mesto okupljanja sa brojnim prodavnicama i tržnicama koje zajedno sa velikim brojem stranaca koji rade u okolnim poslovnim zgradama čini veoma živahan, kosmopolitski deo grada.

Arhitektonski potpis na hotel stavila je domaća firma OBA, a njegov dizajn je inspirisan modernim tajlandskim domom. Hotel deli neboder od 31 sprata zajedno sa luksuznim privatnim apartmanima i modernim tržnim centrom. U okviru hotela se nalazi i rekreacioni centar na šestom spratu, sa otvorenim bazenom okruženim raskošnim zelenilom, đakuzijem, barom pored bazena, saunama i teretanom.

Svi gosti koji budu odsedali u ovom hotelu u periodu do 31. marta 2019. u trajanju od najmanje dva dana mogu da očekuju popust od 20 posto na standardnu cenu noćenja kao i besplatan doručak.

Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije