Air France najavio osam novih destinacija preko leta

Air France najavio obnavljanje četiri sezonske linije ka mediteranskim gradovima i uvođenje još četiri.

Datum / Date: 21.01.2019.

Autor / Author: Aviatica

U nadolazećoj letnjoj sezoni Air France uvodi četiri nove linije u srednjelinijskom saobraćaju tokom letnje sezone. Najavljeni su letovi za Heraklion (Krit, Grčka), Palermo (Sicilija, Italija), Olbiju (Sardinija, Italija) i Split (Hrvatska).

Ujedno je najavljeno i da će letovi do Barija i Kaljarija u Italiji, Dubrovnika u Hrvatskoj i Ibice u Španiji, koji su uvedeni prošle letnje sezone, biti nastavljeni i ove. Sve letove do ovih osam gradova Air France će obavljati sa svog glavnog aerodroma Charles de Gaulle (CDG) u Parizu.

Letovi će se obavljati avionima Embraer 190 i Airbus A318/319 sa tri do četiri puta nedeljno u udarnoj letnjoj sezoni od sredine jula do 1. septembra. Letove do Olbije će obavjati Air France-ova ćerka kompanija HOP! avionom Embraer 190. Letovi do prošlogišnjih novih destinacija će ove sezone biti značajno pojačani. Do Barija će leteti sedam puta nedeljno umesto 5, do Kaljarija osam umesto 7. Dubrovnik će umesto dva nedeljna leta dobiti pet, a Ibica umesto četiri sedam.

Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije