U Beogradu predstavništvo avio-kompanije flydubai za ceo region

PMT iz Beograda, zastupnik avio-kompanije flydubai u regionu, preuzeo i tržište Bugarske.

Datum / Date: 13.07.2020.

Autor / Author: Aviatica

Foto: flydubai

Kompanija PMT iz Beograda koja već godinama predstavlja avio-kompaniju flydubai u Srbiji i regionu, saopštila je da od 1. jula posluje i u Bugarskoj kao predstavnik flydubia-ja za ovu zemlju.

Predstavništvo avio-kompanije flydubai u Beogradu je nadležno i za tržišta Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Severne Makedonije, a u  ovim zemljema je i predstavnik avio-kompanije Emirates sa kojom flydubai ima partnerski odnos.

flydubai održava redovan saobraćaj između Dubaija i gradova u našem regionu. Na spisku destinacija nalaze se osim Beograda i Zagreb (tokom zimske sezone), Sarajevo, Tivat i Dubrovnik (tokom letnje sezone), Skoplje i Sofija, dok avio-kompanije Emirates tokom letnje sezone leti samo do Zagreba (sem ovog leta kada su letovi obustavljeni zbog pandemije koronavirusa).

Centrala PMT-a se nalazi u Beogradu, u Knez Mihailovoj 30/III, a sa najnovijom teritorijalnom nadležnošću otvorena je i kancelarija u Sofiji u kojoj se nalaze menadžer prodaje za Bugarsku i regionalni menadžer za tržište cele Južne Evrope.

Nakon višemesečne pauze zbog pandemije, flydubai je početkom jula počeo sa obnovom saobraćaja. Prvi let ka Beogradu obavljen je 9. jula, dan kasnije i ka Sofiji i Sarajevu. Na linijama od Dubaija do Beograda i Sarajeva leteće tri puta, a do Sofije dva puta nedeljno. Tokom leta su planirani i letovi do Dubrovnika; dva puta nedeljno od 16. jula. Ka Tivtu će biti obavljeno samo nekoliko letova tokom letnje sezone bez redovnog reda letenja. Letovi do Skoplja bi mogli biti obnovljeni tokom septembra, dok su letovi ka Zagrebu planirani tek od zimskog reda letenja koji na snagu stupa krajem oktobra.

Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije