Wizz Air će leteti iz Osijeka za Bazel

Nakon velike ekspanzije u našem regionu Wizz Air nastavlja sa iznenađenjima - Osijek postaje njihova najnovija destinacija.

Datum / Date: 20.12.2016.

Autor / Author: Aviatica

Wizz Air je upravo saopštio da će u svoju mrežu destinacija uvrstiti Osijek, hrvatski grad u na istoku Slavonije, nedaleko od granice sa Srbijom.

Osijek će od 19. maja 2017. biti povezan direktnom linijom sa Bazelom u Švajcarskoj i to sa dva leta sedmično – ponedeljkom i petkom. Karte za ove letove su već u prodaji preko sajta wizzair.com po cenama već od 20 evra za jedan smer i sa uračunatim taksama i obaveznim doplatama.

U saopštenju za medije u regionu Wizz Air je naveo da je ova linija još jedna potvrda posvećenost kompanije razvoju niskotarifnih letova iz regiona i da će na ovaj način biti značajno unapređene poslovne i trgovačke veze Hrvatske i Švajcarske.

Wizz Air već održava dve linije sa splitskog aerodroma, pa je ova širenje na drugi hrvatski aerodrom od velikog značaja. Osiječki aerodrom se nalazi 20-tak kilometara jugoistočno od samog grada, na putu ka Vukovaru. Zbog svoj pozicije mogao bi biti odličan izbor za veliki broj putnika iz susedne Srbije (Bačka, Novi Sad i Srem), kao i bosanske Posavine.

Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije