Wizz Air imenovao novu direktorku komunikacija

Objavljeno: 9. 6. 2016.

Wizz Air, najveći low-cost avio prevoznik u regionu Centralne i Istočne Evrope, je objavio da je Tamara Valoa (Tamara Vallois) od 8. juna na čelnoj funkciji službe za odnose sa medijima ove kompanije. Ona će biti odgovorna direktoru korporativnog sektora Ovenu Džounsu (Owain Jones), a radne dužnosti obavljaće u sedištu Wizz Air-a u Budimpešti.

„Tamara radi kao deo našeg komunikacionog tima već tri godine i mi smo veoma srećni što smo u prilici da je unapredimo na novu poziciju“, rekao je Džouns. „Kao šefica i unutrašnjih i spoljnih komunikacija, ona će nastaviti da vodi naš komunikacioni tim sa kojim je već izgradila izvanrednu reputaciju u vazdušnom saobraćaju, dok će njeno bogato iskustvo na prethodnim poslovima u kompaniji FMCG i automobilskom sektoru dodatno doprineti celom timu“.

Tamara Valoa (32) pridružila se Wizz Air-u 2013. kao menadžer za unutrašnje komunikacije donoseći nam iskustvo iz sektora marketinga i komunikacija u kompanijama Colgate-Palmolive, General Motors i Agoda.com. Na novoj funkciji ona će zameniti Daga Olivera (Doug Oliver) koji se pridružio WIZZ-u 2015. i koji se nakon privremenog angažmana vratio kući u Sjedinjene Američke Države.

Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije

OZNAKE / TAGOVI

1.5592