Air Serbia uvela elektronski sistem zabave tokom leta

Novi sistem zabave tokom leta dostupan je od danas putnicima Air Serbije koji imaju pametne mobilne telefone, tablete ili laptop računare.

Datum / Date: 08.06.2016.

Autor / Author: Aviatica

Nova usluga je od sada dostupna putnicima Air Serbije. Elektronski sistem zabave nazvan „Elevate Play“ je spreman za korišćenje.

Putnici koji poseduju laptop računar, tablet ili smartfon mogu da se povežu preko specijalne besplatne aplikacije na elektronski sistem zabave tokom leta, na kome će imati mogućnost reprodukcije zabavnih sadržaja.

Za sada je moguće uživati u izboru od 15 filmova, 26 TV serija i 50 muzičkih albuma, piše EX-YU Aviation News Favicon - 16x16. Usluga je dostupna samo na avionima Airbus A319 i 320, dok će u novom avionu Airbus A330-200 kojim će se obavljati saobaćaj prema Njujorku, sistem zabave koristiti preko ekrana ugrađenih u naslone sedišta. Više detalja o sistemu zabave koji će biti dostupan na ovom avionu će biti otkriven uskoro.

Od danas je uvedena i novina u način kupovine Wi-Fly usluge interneta i mobilne telefonije na letu. Ova usluga se od danas može platiti isključivo kreditnom karticom.Vaučeri i gotovinska plaćanja više nisu mogući, navedeno je u zvaničnom saopštenju našeg avio prevoznika.

Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije