Wizz Air je poleteo iz Niša za Ajndhoven i Memingen

Dve nove linije Wizz Air-a sa niškog aerodroma ka Ajndhovenu u Holandiji i Memingenu u Nemačkoj počele su danas.

Datum / Date: 01.08.2016.

Autor / Author: Aviatica

Dve nove linije Wizz Air-a sa niškog aerodroma ka Ajndhovenu u Holandiji i Memingenu u Nemačkoj počele su danas.

Wizz Air je 1. avgusta uspostavio saobraćaj na dve nove linije sa niškog aerodroma Konstantin Veliki.

Jutros je u Niš sleteo avion iz Memingena sa oko 160 putnika, a nešto kasnije i iz Ajndhovena sa oko 170 putnika. Ove dve linije su dodatak na postojeće letove ka Bazelu i Malmeu, a njima će se priključiti i Dortmund od 20. avgusta.

Do Ajndhovena i Memingena Wizz Air će iz Niša leteti dva puta: ponedeljkom i petkom, a cena karte u jednom smeru sa svim taksama i obaveznim doplatama će biti već od 1.099 dinara.

„Danas smo veoma uzbuđeni što možemo da proslavimo uspostavljanje dve sjajne nove linije iz Niša, sa našeg drugog srpskog aerodroma. Od kada smo otvorili prvu liniju ka Malmeu u junu 2015. nastavili smo sa redovnim širenjem naše mreže linija iz Srbije, čineći da jeftine avio karte budu dostupne većem broju srpskih putnika. Trenutno WIZZ nudi najveću low-cost mrežu linija iz Niša sa pet linija do nekih od najpopularnijih evropskih odredišta. Naše prijateljsko i profesionalno osoblje se raduje što će moći da na letovima našim mladim avionima ugosti veliki broj zadovoljnih putnika“, izjavila je PR Wizz Air-a Tamara Valoa

Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije