Wizz Air nagrađuje rent-a-car klijente za izbor eko vozila

Putnici Wizz Air-a koji preko platforme Rentalcars iznajme električna i hibridna vozila ostvaruju značajne popuste.

Datum / Date: 04.02.2022.

Autor / Author: Aviatica

Foto: Wizz Air

Avio-kompanija Wizz Air je predstavila program nagrađivanja klijenata koji iznajmljuju automobile preko kompanije Green Motion u partnerstvu sa sajtom Rentalcars.com, jednoj od vodećih svetskih platformi za iznajmljivanje automobila.

U okviru posvećenosti ove kompanije održivosti putnici će dobijati 10% popusta ako odluče da iznajme električno ili hibridno vozilo preko Green Motiona, jedne od vodećih svetskih rentakar agencija koja iznajmljuje automobile sa smanjenom emisijom ugljen-dioksida.

Pored pristupa povoljnim opcijama iznajmljivanja automobila kroz partnerstvo sa sajtom Rentalcars.com, Wizz Air takođe nagrađuje klijente koji odaberu održiviju opciju dodatnim popustom. Green Motion je poznat po svojim naporima u segmentu iznajmljivanja automobila sa nižom emisijom štetnih gasova, što potvrđuje i činjenica da je osam godina zaredom osvojio Nagradu za zelenu flotu godine.

Zahvaljujući partnerstvu sa sajtom Rentalcars.com, klijenti Wizz Aira već dobijaju pet posto popusta na cenu iznajmljivanja automobila, a sada, ako odaberu vozilo preko Green Motiona, koji je prisutan u 54 zemalja širom sveta, uključujući 38 aerodroma na kojima Wizz Air posluje, dobijaju 10 posto popusta na cenu iznajmljivanja.

„Mi u Wizz Airu nastojimo da stalno smanjujemo svoj ekološki otisak putem čitavog niza inicijativa u oblasti održivosti. Zato smo, uz posvećenost optimizaciji iskustva putovanja za svoje klijente, pokrenuli ovu novu šemu nagrađivanja preko svog partnera, sajta Rentalcars.com, koja će našim klijentima omogućiti da na jednostavan način iznajmljuju automobile širom naše velike mreže po sniženoj ceni i prave najzeleniji mogući izbor ako se odluče za Green Motion. Ponosni smo što već imamo najniži ugljenični otisak – od samo 57,2 grama po putniku na svaki pređeni kilometar – u evropskoj vazduhoplovnoj industriji, a ovo partnerstvo dodatno unapređuje našu vodeću poziciju u oblasti održivosti“, izjavio je Johan Eajdhagen, direktor ljudskih resursa i ESG-a u Wizz Airu.

Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije