Wizz Air prevezao 100 miliona putnika

Posle 11 godina postojanja Wizz Air je prevezao 100 miliona putnika, od čega je 2 miliona na linijima iz Srbije. Brojni pokloni za putnike povodom ovog značajnog jubileja.

Datum / Date: 21.10.2015.

Autor / Author: Aviatica

Wizz Air, najveća nisko-tarifna avio kompanija u regionu Centralne i Istočne Evrope, proslavila je u ponedeljak 20. oktobra ostvarenje svog najvećeg prolaznog cilja sa 100 miliona putnika usluženih niskotarifnim letovima u proteklih 11 godina. Stomilioniti putnik je tog dana putovao na WIZZ-ovoj liniji od londonskog aerodroma Luton do Varšave, a da bi proslavili ovo važno ostvarenje cilja WIZZ je iznenadio sve putnike na tom letu ponudivši im jedan let besplatno.

Preko 2 miliona od svih putnika koji su leteli Wizz Air-om u prethodnih 11 godina bilo je na nekom od letova iz Srbije. Kao odgovor na rastuću popularnost svojih jeftinih avio karata, Wizz Air konstantno poboljšava usluge koje pruža putnicima. Nedavno je predstavljena usluga izbora sedišta kao i više prtljaga za putnike koji su uplatili prioritetno ukrcavanje i koji sada mogu da unesu jedan dodatni komad ličnog prtljaga u avion.

Wizz Air proslavlja istorijskih 100 miliona putnika tako što će za 20% sniziti sve cene na svim linijama, za sve rezervacije preko WIZZ Discount Club-a, koje budu napravljene 20. i 21. oktobra.

Jožef Varadi (József Váradi), generalni direktor Wizz Air-a je izjavio: “Obavili smo naš prvi let 2004. između Poljske i Ujedinjenog Kraljevstva, i danas, 11 godina kasnije slavimo 100 miliona prevezenih putnika sa više od 110 aerodroma u 38 zemalja. Ponosan sam da radim sa timom od više od 2400 vrhunskih profesionalaca, koji omogućavaju da uvek imamo niske cene na tržištu. Današnji prolazni cilj ostvaren je zahvaljujući našoj troškovnoj disciplini što se prenelo na uštede naših putnika kroz kupovinu jeftinijih avio karata. Ostajemo posvećeni putničkom rastu i konstantnoj ponudi novih mogućnosti za putovanja bilo da su u pitanju poslovni ili privatni razlozi. Putničko iskustvo sa WIZZ-om nastaviće da sadrži veoma niske cene avio karata i mogućnost slobodnog izbor svih dodatnih usluga prema željama i mogućnostima samih putnika. Radujem se novim linijima, većem broju letova i još većem broju mogućnosti za naše putnike”.

image2

Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije