Ellinair potvrdio letove iz Beograda do Krfa i Krita

Najavljene su dve nove sezonske čarter linije iz Beograda do grčkih ostrva Krf i Krit za naredno leto, za koje će se karte naći i u slobodnoj prodaji.

Datum / Date: 19.10.2015.

Autor / Author: Aviatica

Grčka avio kompanija Ellinair će ovog leta direktno povezati Beograd sa grčkim ostrvima Krf i Krit, potvrđeno je sajtu Aviatica u agenciji Mouzenidis koja je organizovala ove letove.

Novi letovi su organizovani kao čarteri u sklopu turističkih aranžmana turoperatora specijalizovanog za odmore u Grčkoj Mouzenidis iz Beograda, ali će prema rečima direktorke ove agencije biti dostupni i svima koji žele samo avio prevoz.  Kako nam je rečeno, avio karte za ove letove će uskoro biti puštene u prodaju.

Ellinair će od Beograda do Krfa (CFU) leteti deset puta u letnjoj sezoni, od 13. juna do 15. septembra sa polaskom iz Beograda u 7 časova i povratkom u 9:15.

Na Kritu će Ellinair sletati na aerodrom Heraklion (HER) takođe deset puta, počev od  14. juna do 16. septembra. Let (ELB 750/751) je planiran u 06:30 iz Beograda i u 09:15 iz Herakliona.

Planirano je da letove obavlja avion Boeing 737-300 sa jedinstvenom putničkom kabinom kapaciteta 148 putničkih mesta. Ellinair je grčka avio kompanija koja prvenstveno obavlja redovan i čarter saobraćaj iz Grčke ka Rusiji, Ukrajini, Gruziji i Kazahstanu. Ellinair je, kao i srpski turoperator Mouzenidis Travel, deo grčke Mouzenidis Grupe sa sedištem u Solunu.

air1

Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije