Wizz Air želi da uđe na tržište čarter letova

Mađarska lowcost aviokompanija Wizz Air planira da se uključi u čarter i avio-taksi prevoz putnika na tržištima gde već posluje.

Datum / Date: 14.12.2020.

Autor / Author: Aviatica

Foto: Wizz Air

Mađarska lowcost aviokompanija Wizz Air, saopštila je početkom decembra da proširuje svoju ponudu usluga na tržištima gde posluje uvođenjem čarter letova.

Zbog krize u kojoj se nalazi kompletan avio saobraćaj, kompanije su prinuđene da traže nove načine da zarade novac, pa se ova odluka Wizz Air-a može smatrati pokušajem da se u narednoj godini, koja će biti sasvim neizvesna, obezbedi nekakav prihod.

Wizz Air je saopštio da će ponuditi korportativna i nagradna putovanja, kružne ture i prevoz putnika do matične zemlje (repatrijaciju). Navodi se da ova kompanija ima mogućnost da preveze grupe do maksikamlno 239 putnika, a naručioci mogu da odaberu uslugu, rutu i raspored koji najviše odgovara njihovim potrebama, bilo da je u pitanju prevoz zaposlenih na poslovne sastanke, letenje sportskih timova sa turnira na turnir ili povratak preostalih turista u matičnmu zemlju.

Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije