Zimski red letenja Montenegro Airlines-a

Crnogorski Montenegro Airlines će tokom zimskog reda letenja pojačati saobraćaj iz Podgorice ka Beogradu.

Datum / Date: 31.10.2017.

Autor / Author: Saopštenja

Crnogorski nacionalni avio-prevoznik, Montenegro Airlines, će od 29. oktobra 2017. godine saobraća po zimskom redu letenja koji će važiti do 24. marta 2018. godine.

Prema upravo objavljenom redu letenja iz Podgorice za Beograd će biti dva leta dnevno svim danima, a zbog povećanog interesovanja petkom i do tri puta dnevno. Iz Tivta za Beograd avioni Montenegro Airlinesa saobraćaće jednom dnevno svim danima, a ponedeljkom, četvrtkom i subotom dva puta dnevno.

Avioni Montenegro Airlinesa će  u toku zime leteti tri puta nedeljno za Ljubljanu iz Podgorice i to: utorkom, petkom i nedjeljom.

Tokom zimske sezone Crna Gora će biti svakodnevno povezana sa prestonicom Austrije čemu doprinosi  saradnja sa austrijskom kompanijom Austrian Airlines. Avioni Montenegro Airlinesa leteće do Beča ponedeljkom, sredom i subotom, dok će svim danima osim sredom i subotom saobraćati avioni Austrian Airlinesa.

Što se tiče ostalih destinacija avioni Montenegro Airlinesa će leteti dva puta nedeljno za Frankfurt  sredom i nedeljom, dok će treća nedeljna rotacija biti uvedena petkom od 15. decembra do 12. januara. Ka Cirihu će se saobraćati tri puta nedeljno:  sredom, petkom i nedeljom.

Avioni nacionalne avio-kompanije za Rim će leteti utorkom, petkom i nedjeljom, dok će se ka ovoj destinaciji letovi sredom, subotom i nedeljom obavljati u saradnji sa italijanskom avio-kompanijom Alitalia.

Po zimskom redu letenja ka Parizu će se saobraćati dva puta nedeljno iz Podgorice: utorkom i subotom, a  treća nedeljna rotacija će biti uvedena  od 14. decembra do 11. januara i to četvrtkom.

Ka Moskvi će avioni Montenegro Airlinesa saobraćati tri puta nedeljno iz Tivta i to: sredom, petkom i nedjeljom.

Nacionalni avio-prevoznik sadržajnim redom letjenja daje svoj puni doprinos dostupnosti Crne Gore i njenom povezivanju sa svim važnim evropskim centrima tokom cele godine.

Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije