Air France-KLM grupa predstavila novi nagradni program za putnike

Lojalni putnici Air France-KLM grupe će od sada još lakše dolaziti do besplatnih nagradnih avio-karata.

Datum / Date: 27.04.2022.

Autor / Author: Aviatica

Foto: Air France

Flying Blue, nagradni program za česte putnika avio-grupe Air France-KLM osnovan 2005. godine broji više od 17 miliona članova širom sveta.

Sada je ova avio-grupa proširila navedeni program i predstavila “Flying Blue Family” novu online besplatnu uslugu sa još više pogodnosti. Svaki član Flying Blue stariji od 18 godina može otvoriti „Flying Blue Family“ nalog i pozvati do 7 drugih članova.

Vlasnik Flying Blue Family naloga može preneti milje s računa drugih članova na svoj u bilo kom trenutku. Milje podeljene na ovaj način omogućuju brži pristup nagradama i ponudama programa, tako da svi imaju koristi! Članovi nagradnog programa za česte putnike mogu milje koristiti kao realan novac i njima plaćati na letu, kupiti avio-kartu, rezervisati hotel ili iznajmiti auto. „Flying Blue Family“ može biti grupa od osam rođaka, s maksimalno dve odrasle osobe i šestoro dece. Ova usluga je dostupna na online profilima članova  i na web stranicama Air Francea i KLM-a.

Flying Blue također nudi dodatne pogodnosti namenjene deci i tinejdžerima, kao što su 25% popusta na nagradne karte za deecu od 2 do 11 godina, koja putuju s odraslom osobom. Osim toga, milje ističu članovima mlađim od 18 godina, te oni ne mogu izgubiti status, kao ni majkama na porodiljskom odsustvu.

Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije