Air France i KLM imaju ponudu iz snova

Nova globalna promocija avio-kompanija Air France i KLM obuhvata preko 90 destinacija širom sveta.

Datum / Date: 26.08.2016.

Autor / Author: Aviatica

Avio-kompanija Air France-KLM i njena dva avio prevoznika, francuski Air France i holandski KLM su pokrenuli globalnu promotivnu akciju u okviru koje se mogu pronaći avio karte sa popustom i do 45% na osnovnu cenu povratnih avio-karata.

Na promociji je preko 90 odredišta ove dve kompanije u celom svetu. Putnici iz Beograda mogu leteti Air Serbijom do Pariza ili Amsterdama, gde presedaju na letove Air France-a ili KLM-a do brojnih destinacija u Africi, Aziji, Severnoj, Centralnoj i Južnoj Americi.

Prodaja po promotivnim cenama traje od 25. avgusta do 14. septembra, a putovanja po ovim cenama su moguća u periodu od 1. septembra do 22. decembra 2016. i od 31. decembra 2016. do 30. juna 2017.

U okviru promocije može se pronaći povratna karta sa svim taksama do Pekinga za 546 evra, Bangkoka za 566 evra. U Latinskoj Americi su na raspolaganju Buenos Ajres od 706 evra ili Sao Paolo od 686. Uvek popularna Havana je dostupna već od 609 evra, a Martinik od 759 evra.

Do Njujorka i nazad može da se leti od 459 evra sa svim taksama, Denver, Los Anđeles, San Francisko, Las Vegas koštaju 589 evra, isto koliko je i povratna karta do Memfisa, Orlanda na Floridi ili Solt Lejk Sitija.

Povratne karte do Afrike mogu da se kupe već od 529 evra koliko staje karta do Dakara, dok je uvek traženi Johanesburg 559 evra.

Karte po ovim cenama se mogu kupiti u svim ovlašćenim turističkim agencijama ili preko sajtova avio-kompanija Air France i KLM.

Detalje promocije možete pogledati ovde Favicon - 16x16.

Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije