Wizz Air stigao u Podgoricu

Crna Gora je postala 38 zemlja u koju je došao Wizz Air, najveća low-cost avio-kompanija u centralnoj i istočnoj Evropi.

Datum / Date: 25.08.2016.

Autor / Author: Aviatica

Podgorica je prošle nedelje dobila dve nove avio-linije. Iz ovog grada, po prvi put, poleteo je Wizz Air ka Bergamu u Italiji i Memingenu u Nemačkoj.

U subotu, 20. avgusta počeo je saobraćaj na liniji prema aerodromu Milano-Bergamo, a dan kasnije i prema aerodromu Memingen (Minhen-Zapad). Ove dve low-cost linije su prve Wizz Air-ove linije iz Crne Gore. Iz ove kompanije su u saopštenju za medije potvrdili da su nove linije dobro popunjene što potvrđuje veliku zainteresovanost putnika za izabrane destinacije kao i za niske cene i vrhunsku uslugu koju Wizz Air nudi.

Wizz Air će leteti dva puta nedeljno na liniji Podgorica-Bergamo, utrokom i subotom, a do Memingena dva puta nedeljno, četvrtkom i nedeljom. Cena karte u jednom smeru sa svim uračunatim taksama i obaveznim doplatama je od 19,99 evra.

Nova linija iz Niša

Wizz Air je 20. avgusta uspostavio i novu liniju iz Niša, petu po redu. Pored letova do Malmea, Bazela, Memingena i Ajndhovena, uspostavljen je i saobraćaj prema Dortmundu. Na ovoj liniji Wizz Air će leteti dva puta nedeljno: utorko i subotom.

wzz x2 nis

Foto: Aerodrom Niš

Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije