Air France: Petodnevna majska promocija

Aviokompanija Air France je još jednom pokrenula petodnevnu promotivnu akciju sa super povoljnim cenama karata do izabranih destinacija.

Datum / Date: 24.05.2018.

Autor / Author: Aviatica

Kratka promotivna akcija aviokompanije Air France je počela danas, 24. maja i trajaće do 28. maja 2018.

Na promociji su izabrani gradovi iz guste mreže linija Air France-a, sa polascima iz Beograda uz saradnju sa Air Serbijom.

U promotivnom periodu možete kupiti povratne karte za let u ekonomskoj klasi po zaista odličnim cenama koje uključuju i sve takse.

Povratna karta do Čikaga je 437, do Vašingtona 472 ili Montreala 435 evra. Popularne turističke destinacije kao što su Kankun, Punta Kana, Havana ili Sejšeli su takođe na promotivnoj akciji, a ovog puta Air France je izabrao i Akru do koje povratna karta košta 529 evra.

Putnici iz Beograda se mogu prikačiti na parisku mrežu letova Air France-a zahvaljujući kodšer sporazumu ove kompanije sa Air Serbijom na liniji između Beograda i Pariza. Svi koji poseduju kartu Air France-a na letu Air Serbije imaju odgovarajuću uslugu prema putnoj klasi koju su izabrali, a transfer na pariskom aerodromu Charles de Gaulle (CDG) je nedavno značajno pojednostavljen i poboljšan.

Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije