Air France: Promocija do Afrike

U okviru specijalne promocije Air France nudi veoma povoljne cene aviokarata do brojnih afričkih destinacija. Povratna karta do Najrobija je samo 529 evra.

Datum / Date: 23.03.2016.

Autor / Author: Aviatica

Promotivna akcija Air Francea za letove do Afrike je počela i trajaće do 31. marta.

Do tada putnici mogu da kupe avio karte po veoma povoljnim cenama do velikog broja afričkih gradova, sa polaskom iz Beograda i presedanjem u Parizu na aerodromu Charles de Gaulle (CDG).

Air France u saradnji sa Air Serbijom nudi veliki broj mogućnosti. Putnici do Pariza stižu letom naše nacionalne avio kompanije, a tamo presedaju na letove Air Francea do celog sveta.

Trenutna promocija do afričkih destinacija nudi putovanja već od 529 evra koliko košta karta do Najrobija. Povratna karta do Johnesburga u ekonomskoj klasi košta 574 evra. Od 600 do 700 evra koštaju karte do Dakra, Kilimandžara, Kejptauna i Lagosa. Između 700 i 800 evra su karte do Luande i Abidžana dok je povratna karta do Kotonua 900 evra.

Cene su za povratne karte u ekonomskoj klasi, sa svim uračunatim taksama, bez nadoknade za izdavanje karte koja zavisi od prodajnog mesta. Promocija važi do 31. marta, za putovanja do 30. novembra. Maksimalna boravak na destinacija uz ove promo tarife he do tri meseca, a promene putovanja nisu moguće.

Karte po ovim cenama se mogu kupiti u svim ovlašćenim turističkim agencijama u Srbiji. Pre kupovine poželjno je detaljno se rapspitati o pravilima promotivne tarife. Sve destinacije i cene u okviru promotivne kampanje možete videti na priloženoj mapi.

Air France promo Afrika

 

Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije