Air France: Randez-vouz promocija uz niže cene do dalekih destinacija

Air France pokrenuo Randez-vouz promociju za putovanja do 30. juna 2022.

Datum / Date: 14.01.2022.

Autor / Author: Aviatica

Foto: Air France

U trenucima kada su poskupljenja i inflacija jedna od glavnih tema u celom svetu, Air France je odlučio da obraduje svoje putnike sniženjem cena avio-karata.

Počela je “RENDEZ-VOUS” Air France promocija koja putnicima iz Beograda nudi jedinstvene cene za povratne karte do dalekih destinacija širom sveta.

Kako su avio-karte velika stavka u putnom budžetu, Air France podseća svoje putnike da planiraju svoje putovanje na vreme, kupuju avio-karte dok su na promociji i tako uštede novac. Među destinacijama na promociji nalaze se Majami,  Los Anđeles, Rio de Žaneiro, Punta Kana, Meksiko Siti i brojne druge daleke destinacije.

Air France “RENDEZ-VOUS” promotivna kampanja traje od 13. do 27. januara 2022. godine, a karte se mogu iskoristiti do 30. juna 2022. godine.

Ponuda važi za povratne karte, a u cenu su uključene sve takse.

Izdvajamo neke od destinacija na promociji:

  • Boston već od 426€
  • Njujork već od 471€
  • Los Anđeles već od 588€
  • Rio de Žaneiro već od 625€
  • Punta Kana već od 675€
  • Santo Domingo već od 955€
  • Meksiko siti već od 1096€

Fleksibilna politika rezervacija omogućava putnicima da besplatno promene svoju rezervaciju (datum ili odredište putovanja), dobiju vrednosni vaučer ili povraćaj novca ukoliko je let otkazan.

Više informacija i detalja o aktuelnoj promociji možete pronaći na linku

Da biste rezervisali karte ili se dodatno informisali, posetite www.airfrance.rs  ili ovlašćene turističke agencije.


Rubrika „Promo“ sadrži promotivne tekstove koji mogu sadržati plasiranje roba i usluga naših partnera. Aviatica ne snosi odgovornost za moguće tipografske i druge greške u tekstu kao i za iznetu ponudu. Svi tekstovi su objavljeni u sklopu poslovne saradnje sa partnerima i Aviatica ne prima proviziju za ostvarenu prodaju naših partnera. Za sve komercijalne detalje o ponudi, za uslove kupovine ili porudžbine možete da se raspitate direktno kod našeg partnera koji je jasno naveden u svakom tekstu.
Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije