Air Serbia najavila promotivne letove u regionu avionom A330

Širokotrupni avion Airbus A330-200 Air Serbije biće korišćen u redovnom saobraćaju u regionu do početka letova za Njujork krajem meseca.

Datum / Date: 09.06.2016.

Autor / Author: Aviatica

Foto: Salinger Igor / Aermedia.com

Air Serbia će obaviti niz promotivnih letova svojim najnovijim avionom i ujedno prvim širokotrupnim Airbusom A330-200 koji je nabavljen zbog planiranog saobraćaja ka Njujorku.

Ovaj avion je stigao u Beograd nakon što mu je u Abu Dabiju opremljena unutrašnjost u skladu sa standardima Air Serbije. Avion ima 254 sedišta u dve putne kabine; 18 mesta u biznis klasi i 236 u ekonomskoj.

Kako bi završila trening i navikavanje posade na novi avion Air Serbia će u periodu do početka letova ka Njujorku obaviti niz letova ovim avionom do regionalnih destinacija. To će ujedno biti i promocija novog aviona i nove linije ka Njujorku.

Prema planu prvi let će biti obavljen 10. juna između Beograda i Podgorice (let JU170/JU171). Sledećeg dana avion će leteti između Beograda i Banja Luke (let JU100/JU101) dok će između 12. i 21. juna avion biti angažovan na odabranim letovima između Beograda i Zagreba. Rezervacioni sistemi pokazuju da su svi letovi između dva grada u tom periodu planirani da se obave ovim avionom, ali je moguća promena plana.

Povodom ovih redovnih letova koji će imati promotivnu funkciju Air Serbia je spremila i specijalnu promotivnu cenu za sve svoje putnike i za one koji žele da se upoznaju sa novim avionom i da dožive specifično iskustvo letenja širokotrupnim avionom.

Karte za pomenute letove će biti dostupne po specijalnoj ceni od 69 evra za povratnu kartu i 39 evra za kartu u jednom smeru. Karte se mogu kupiti preko sajta Air Serbije ili kod ovlašćenih agencija. (Foto: Salinger Igor/ Aermedia.com)

Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije