Air Serbia obnavlja letove iz Kraljeva i uvodi više letova iz Niša

Obnovljeni letovi Air Serbije iz Kraljeva za Beč, a ovih dana poleću avioni iz Niša ka Salcburgu i Hanoveru.

Datum / Date: 30.06.2020.

Autor / Author: Aviatica

Foto: Air Serbia

Danas u 08:00 časova, letom JU 2602 na relaciji Kraljevo-Beč, Air Serbia je počela obnovu letova sa Aerodroma Morava u Kraljevu, trećeg aerodroma u Srbiji sa kojeg srpska nacionalna avio-kompanija obavlja saobraćaj. Ujedno, Air Serbia nastavlja i sa ponovnim uspostavljanjem avio-saobraćaja sa Aerodroma Konstantin Veliki u Nišu. Tako je za sredu, 1. jul, najavljen prvi let od Niša do Salcburga, a za četvrtak, 2. jul, i prvi let do Hanovera posle prekida uzrokovanog pandemijom korona virusa.

„Izuzetno smo zadovoljni što postepeno obnavljamo sve više letova i tako proširujemo našu ponudu sa svih aerodroma sa kojih letimo u Srbiji. Letovi iz Niša i Kraljeva izuzetno su značajni zato što je reč o gradovima ka kojima gravitira veliki broj stanovnika južne Srbije, odnosno zapadne Srbije i Šumadije. Sve one koji se odluče da avionima Air Serbije putuju sa aerodroma Morava i Konstantin Veliki očekuje naša tradicionalno dobra usluga po povoljnim cenama,“ rekao je Dankan Nejsmit, generalni direktor Air Serbia.

Saobraćaj iz Kraljeva uspostavljen je 17. decembra prošle godine, letovima između ovog grada i Beča. Kada je reč o obnovi saobraćaja Air Serbije iz Niša, ona je počela 16. juna ove godine i to letovima za Frankfurt (Han) i Nirnberg.

Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije