Air Serbia omogućila besplatnu promenu datuma putovanja

U najnovijoj promotivnoj akciji, Air Serbia je dozvolila svojim putnicima da besplatno promene datum putovanja.

Datum / Date: 08.09.2020.

Autor / Author: Aviatica

Foto: Air Serbia

Air Serbia, nacionalna avio-kompanija Republike Srbije, omogućila je putnicima besplatnu promenu datuma putovanja za avio-karte kupljene u periodu do 15. septembra 2020. godine. Promotivna akcija se odnosi na sve destinacije u mreži Air Serbije, osim Njujorka, i važi za putovanja do 31. marta 2021. godine.

„Usled situacije izazvane posledicama pandemije korona virusa, želeli smo da izađemo u susret potrebama naših putnika i pružimo im veću fleksibilnost pri organizaciji putovanja. Svesni smo da je planiranje odmora, kao i bilo koje vrste putovanja, trenutno otežano i zato verujemo da ćemo im ovom akcijom značajno olakšati i omogućiti da planiranju pristupe rasterećenije i bez dodatnog stresa“, izjavio je Jirži Marek, direktor za komercijalu i strategiju Air Serbije.

Putnici datum leta, bez naplate penala, mogu zameniti neograničen broj puta, u bilo kom trenutku, a najkasnije dan pre planiranog putovanja. Ukoliko prvobitno plaćena tarifa nije raspoloživa za novoizabrani datum, moguće je izvršiti doplatu do cene dostupne tarife.

Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije